zondag 17 oktober 2010

Eemnes E2 - Hoogland E3 16 okt 2010

Eindelijk was het dan weer zover, WEEKEND met in het vooruitzicht de wedstrijd van onze jongens tegen Eemnes E2 om 11.00 uur!!! lekkere tijd .........alleen was er 1 die hier niet zo blij mee was......(ik zal geen namen noemen maar hij scheen haast te hebben om ergens anders om 12.00 uur te zijn......dubbele afspraken??!!??)
Goed, na een korte auto- rit zijn de jongens de kleedkamer in gedoken om daar van Thom en Frank de nodige aanwijzingen te ontvangen. Vincent was helaas niet van de partij omdat hij met de E1 mee mocht voetballen...LEUK JOH!!.(de E1 heeft met  7-1 gewonnen............jaja met onze QUATTRO VINCENTIONE!!) . Doordat Vincent niet aanwezig was moesten Frank en Thom een andere opstelling met aanvoerder uit de hoge hoed toveren,en dat is onze heren natuurlijk prima gelukt.
Eindelijk kwamen onze jongens uit de kleedkamer...(wij als trouwe suppo's zaten nog effe lekker in de warme kantine met een koffie de wedstrijd voor te bespreken ) en we hebben ze dus niet uit de kleedkamer zien komen.......hmmmm.  Onze jongens moesten om 11.00 uur voetballen, echter was de wedstrijd ervoor liep iets uit.  Gelukkig waren de omstandigheden erg plezierig!!!, zodat dit wachten voor niemand echt vervelend was. Beide trainers stonden relaxed met de handen in de zak tegen het hek aangeleund!!......als dat maar goed gaat.  Over deze omstandigheden gesproken, wat een guur weer was het en ik denk dat onze Raspoetin , de oom van .......ach dat weten jullie wel, het niet echt warm had...... hij had alleen een trui aan!!! (ik hoorde van Agnes dat wij nog een extra jas in de auto hadden.....effe "bewust" niet aan gedacht zeg maar). Leuk dat Maarten en Ton ook van de partij waren.....waarover later meer!!
Genoeg hierover, laten we de wedstrijd in het kort beschrijven.........want die startte zo rond 11.15 uur (jammer Thom!!!nog harder naar Hoogland racen om Lex om 12.00 uur in Hoogland aan te moedigen). Ik besloot maar in de dug-out van Eemnes plaats te nemen waar je lekker uit de wind zat. Rik was 1e wissel en de aftrap werd genomen. Voordat ik goed en wel mijn billen op het bankje plaatste om mijn lies te ontlasten was het al 1-0 voor Eemnes.........tsjonge...Het was een fraai doelpunt  welke onhoudbaar was voor onze Daan.....maar dat is wel een akelig start om de wedstrijd mee te beginnen (niet lang daarna zal blijken dat de gemoederen nogal hoog zouden oplopen......langs de lijn wel te verstaan, want in het veld bleef de sfeer prima)
Eemnes zette ons goed onder druk en de achterhoede had een zware dobber aan de aanvallers van Eemnes. Bas/Pepijn en Rik hielden goed stand met de uitstekende hulp van Mick.......hard gewerkt mannen...complimenten hiervoor!! Gelukkig begon Hoogland ook met aanvallen....voorzet Robert op Jarrel naar Nick.......helaas, geen goal. Hoogland voerde de druk verder op en de aanval van Jarrell werd gestuit middels een overtreding.....dat hadden ze niet moeten doen. Thom en Frank gingen uit hun dak en de jonge scheidsrechter probeerde beide heren de mond te snoeren.........Zonder succes overigens want effe later was het weer raak waardoor Frank heel "vriendelijk" verzocht werd om zich niet te bemoeien met de beslissingen van de scheids....!
 Kans Nick en ....mis, hij wilde er gewoon niet in. Bij de actie raakte de keeper  van Eemnes geblesseerd en omdat de scheidsrechter hier niet voor floot besloot een man van Eemnes zelf maar even het veld in te stappen.  Die kleine dekselse Raspoetin vond dit maar niets en vraagt of de man van het veld wil te gaan.......want de scheids had niet gefloten en Jarrel had toen de bal.....!! De scheids besloot uiteindelijk toch maar te fluiten, want het gemopper langs de lijn en van de man in het veld werd grimmiger. (de lelijke woorden zal ik maar achterwege laten......zoals eerder aangegeven liepen de gemoederen hoog op). Zelfs de leider van Eemnes begon zich er mee te bemoeien en ging verhaal halen. Gelukkig was daar onze "mediator" Ton Smink en hij heeft alles op keurige wijze afgehandeld. Oja, de 1e helft zat er nog niet op dus voetballen maar weer!
De aanval van Hoogland ging via Pepijn en na een fraai schot van Nick op het doel kwam de bal uiteindelijk bij Robert welke met een fraai hard schot over de keeper in het net terecht kwam...1-1!! Kort hiernaar floot de scheids voor een rustpauze. Thom en Frank gaven de jongens nog wat aanwijzingen.
Eemnes nam de aftrap in de 2e helft, maar Hoogland  veroverde vrij snel de bal. De verdediging  met Rik/Bas en Pepijn stond geweldig en Mick verzette bergen werk waardoor de bal weer aan de aanvallers Jarrel /Nick en Robert afgegeven kon worden. Hoogland speelde  erg leuk en de druk werd opgevoerd. Helaas heeft al dit harde werken niet een extra doelpunt als resultaat  gehad. Aanval over Mick naar Nick...mis, nogmaals aanval Jarrell....mis. Helaas kreeg Nick een elleboog in de zij waardoor Nick vroegtijdig het veld af moest (is inmiddels weer volledig hersteld!). Het werd erg spannend allemaal en Mick werd nog een keer hard onderuit gehaald. Hoogland kwam er niet uit, waardoor het zelfs nog vervelender werd voor onze jongens, Eemnes kwam met drie man voor een open doel schoot er nog een in bij Daan. Wederom was deze bal onhoudbaar voor onze geweldige keeper Daan. 2-1 voor Eemnes. Helaas voor Hoogland werd uiteindelijk de wedstrijd afgefloten door de scheids. 
Pech jongens, volgende keer beter en laten we niet de schuld bij de jonge scheidsrechter leggen. Goed, het zal best zo zijn dat hij een paar verkeerde beslissingen heeft genomen maar wij hebben dit keer verzuimd om meer goals te scoren! Hoofd omhoog voor de volgende wedstrijd. Uiteindelijk hebben jullie er met zijn allen heel hard voor gewerkt!!!
Als laatste wil ik van de gelegenheid gebruik maken iedereen een heel goede vakantie te wensen!
Groet Jos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten