maandag 24 januari 2011

Wedstrijd Hoogland- IJsselmeervogels.

In de warmingup kwamen de vogels. Toen de wetstrijd begon ging het best goed. Toen Rik de bal paste naar jarrell. Maakte Jarrell een aksie, en schoot op goel maar hij zat niet. De keeper kaatsen de bal naar Robert. en Robert schoot  hem er in. En na een paar minuten later schoot ijselmeervogels tegen Mick en dat was een goal van de vogels. Toen werd het 1-1 weer een paar minuten gaf Robert een voorzet aan Nick
Schoot de bal in het doel. Maar toen daarna schoot een vogel de bal met een raar rollertje over Daan en toen werd 2-2. Toen schoot Vincent de bal tegen een vogel en dat was een goel en het werd 2-3 voor hoogland en voor de rust scoorde een vogel uit de lucht. Aan het begin van de tweedehelft hadden we niet zo goed opgelet en een vogel schoot de bal in het doel. En een paar minuten later maakte Robert het vierde goal. En Robert schoot een corner en Jarrell maakte de corner met zijn knie. maar een paar minuten later schoot een vogel de bal weer in het goal 5-6 voor hoogland. En Jarrell liep een verdediger voor bij en kwam op de keeper af en liep de keeper voorbij en scoorde het laatste goal.