vrijdag 12 november 2010

Achterveld E1 – Hoogland E3

Vandaag was de grote dag waar lang naar uit is gekeken. Mijn zoon (Bas) mag voetballen tegen mijn ouwe cluppie!! Achterveld heeft deze competitie nog geen enkele wedstrijd verloren, en de kans was aanwezig dat ze kampioen kunnen worden.
De wedstrijd:
Hoogland begon aanvallend en Mick gaf in de 6e minuut een mooie voorzet aan Vincent. Helaas schoot de bal over de goal. Na enkele aanvallen van Hoogland brak Achterveld door en scoorde 1-0, 2 minuten later scoorde Achterveld weer (2-0). Maar in de 22e minuut schoot Vincent een prachtige afstandsschot op de goal, welke door de keeper werd losgelaten. Helaas was er geen aanvaller bij om te scoren. Achterveld kwam weer terug en ja hoor 3-0. Hoogland liet nog een prachtige corner zien, maar de bal “mocht” vandaag niet in de goal van Achterveld, helaas.  In de 25e minuut werd het 4-0. Vrij snel daarna kreeg Nick een mooie kans na een voorzet, maar helaas kreeg de keeper de bal te pakken. Jarell speelde de bal keurig naar Mick en via een kaats van Vincent schoot Mick op het doel, maar het zat Hoogland weer niet mee. In de laatste minuut kwam Achterveld weer in de aanval en na een goede verdediging van Bas en Pepijn kwam de bal voorbij Daan, 5-0.
De rustperiode heeft volgens mij maar 2 minuten geduurd. Ik stond nog in de rij om koffie te halen en hoorde al weer gejuich 6-0. Eindelijk kwam Hoogland in beeld en scoorde Vincent na een mooie voorzet  6-1. Robert was op dreef en gaf een prima voorzet aan Nick, welke  een mooi schot op het Achterveldse doel waagde, maar helaas ging de bal niet in de goal. Achterveld kwam er weer aan en in de 11e minuut werd een keurige afstandsschot op de lat gelanceerd, helaas stond er een Achterveldse aanvaller bij en kon het werk op eenvoudige wijze afmaken, 7-1.  In de 20e minuut heeft Mick nog keurig werk verricht doordat Daan de bal genoodzaakt was uit het doel te komen om een bal te vangen, Achterveld probeerde via pingelwerk toch de bal in het doel te krijgen. Maar Mick wist het hoofd koel te houden en schopte de bal van de doellijn richting de aanvallers van Hoogland.  Achterveld heeft de bal weer weten te onderscheppen en kwam door de verdediging 8-1. In de 22e minuut had Robert nog een mooie aanval, maar helaas zonder succes. In de 21e minuut heeft Achterveld weer gescoord 9-1. In de 22e minuut heeft Rick de aanval heel mooi geblocked zodat de stand niet verder opliep. Daarna kreeg Nick na een misverstand van Achterveld een schop in zijn buik en waren de overige spelers (langs de lijn) van Hoogland er van overtuigd dat dit een penalty moest worden. De ex-hooglandse scheidsrechter (Leo van Ruitenbeek) besloot een corner te geven, welke niet werd benut.Toch kwam Achterveld in de 23e minuut weer richting het Hooglandse doel en d.m.v. een afstandsschot kwam de bal achter Daan terecht 10-1. Daan heeft goed gekeept, de Achterveldse supporters hebben lovende woorden over jouw kwaliteiten als keeper geuit. Jongens, het zat jullie niet mee vandaag. Het was een sportieve wedstrijd, Achterveld heeft terecht gewonnen. De volgende keer pakken jullie Achterveld terug!!!