maandag 22 november 2010

Hoogland E3-Hees E1 zaterdag 20 november

Verslag door de ogen van een speler van de E3

zaterdag tegen hees klein verslagje:
eerste kans hoogland rik goed paasje naar vincent geeft een diepe bal op robert robert voorzet en jarrel scoort met ze scheen.in de 2de minuut al.zovvel kansen nu echt een grote kans nick oog in oog met de keeper maar shiet mis.zoveel knsen maar het lukt niet.rustand 1-0 2de helft weer zoveel kansen maar nu is hees sterker geworden. en het is 1-1 mooi doelpunt van de spits van hees!aftrap hoogland balverlies en het is zomaar 1-2 hoogland laat de kopjes niet vallen want een paar minuten daarna is het alweer een kans voor hoogland vincent bij de zijlaan van de goal bij hees geeft voor en robert tikt makkelijk de bal erin 2-2 heerlijk spannende wedstrijd.daarna is er een kans voor vincent ik dus en raakt de bal kwijt maar hij trekt de verdediger van hees op de grond schijds zegt door spelen iedereen van hees zegt hee jo scheids maar vincent kan dus zo door lopen en scoord de 3-2.een jongen van hees zegt kut scheids en moet eruit 5 minuten en de andere is gebleseerd en ze hebben geen wissels.de ander loopt weg en heeft er geen zin meer in.de wedsrijd moest eigelijk nog 2 minuten door spelen maar hun waren nog maar met 3man dus ging de overwinning naar hoogland na 3 wedstrijden.goed gedaan hoogland ik ben de aanvoeder.ga zo door dan komen we hoger.