dinsdag 28 september 2010

Hoogland E3 - Spakenburg E3

We moesten al vroeg aanwezig zijn; tijd genoeg een goede warming up en een extra lange voorbespreking.
Na een stevige peptalk gingen de mannen van de E3 direct in de aanval. Dit resulteerde gelijk  in een schot op  goal van Vincent.  Hieruit ontstond een corner, die werd afgeslagen, maar de bal kwam weer terug bij Vincent. Hij soleerde door de verdediging, speelde af op Nick, die de 1-0  scoorde in de 8ste minuut. Klasse, mannen!

De jongens van de E3 stonden nog te juichen, terwijl Spakenburg alweer de aanval opbouwde via hun snelle spits. Twee minuten na de eerste goal kwam de gelijkmaker. 1-1.

Spakenburg bleef aanvallend voetballen, maar Daan stond zijn mannetje in de goal.
Onze verdedigers Bas, Rik en Pepijn moesten alle zeilen bijzetten, maar wisten tegendoelpunten goed te voorkomen.
Aan het eind van de eerste helft kwamen onze mannen weer een beetje onder de druk van Spakenburg uit. Een corner van Mick belandde via een speler van Spakenburg in het doel.
En zo werd het in de 25ste minuut 2-1. Een mooie score om de rust mee in te gaan.

De Spakenburgers hadden waarschijnlijk een donderspeech om de oren gekregen, want ze waren vanaf de eerste minuut goed bij de les en scoorden dan ook al in de 2de minuut na  rust de 2-2.

De mannen van de E3 lieten zich niet kennen en gingen gelijk beter samenspelen. En dat had effect. Uit een corner kwam een mooie kans voor Jarrell, maar de keeper wist een doelpunt te voorkomen.  Even laten zette Robert de aanval op. Hij kon Nick aanspelen, die de keeper omspeelde, en in de 10de minuut 3-2 scoorde.

De mannen bleven vechten en gingen opnieuw in de aanval. Bas onderschepte een aanval van Spakenburg, passte op Mick, die schoot op goal, maar helaas….de keeper redde de bal.
Daarna nog een voorzet, die door Nick net naast gekopt werd.
Tja, en als je zelf niet scoort, scoort de tegenstander wel. En dat gebeurde. Via een snelle counter maakte Spakenburg in de 20ste minuut de 3-3.
Onze jongens lieten het er niet bij zitten en probeerden de overwinning toch binnen te slepen.
Na nog een mooie kans voor Jarrell, sloeg Spakenburg genadeloos toe; 4-3.
Alles werd nog één keer uit de kast getrokken; iedereen moest mee naar voren, maar het mocht niet meer baten. Na extra blessuretijd floot de scheidsrechter de sportieve wedstrijd af.

Een mooie pot voetbal met helaas geen winstpunten. Maar dat gaat de volgende keer met nog beter samenspelen vast wel lukken. Zet ‘m op, mannen!