dinsdag 22 maart 2011

Hoogland E3- Hees E1 zaterdag 17 maart 2011

Leuk zo'n mail van Frank en Thom dat de jongens zaterdagochtend om half 9 moeten voetballen. Dat betekent weer vroeg verzamelen...... ik snap nu best dat Thom en Mick niet van de partij konden zijn!
Mick had van de leiding een weekendje rust gekregen en Pepijn had nog een pijnlijke knie en kon dus ook niet aan de wedstrijd deel nemen. Gelukkig konden we beschikken over Martijn, een heel goede verdediger van de E4. Voordat de wedstrijd begon was het meteen al duidelijk dat Ton de taken van Thom zou overnemen. Frank en Ton hadden aangegeven om de bal hard en laag te schieten op de goal van Hees.
Maar goed, het was dan eindelijk zover. Martijn stond als 1e in de wissel. Op goal Daan en in de verdediging waren daar Rick met aan de flanken Bas en Robert. Op het middenveld Vincent en de aanvallers bestonden uit Nick en Jarrell. Hoogland begon eigenlijk direkt goed aan het spel en zette Hees onder druk. Hoogland speelde goed over waarbij onze spelverdeler Vincent zowel Nick als Jarrell trakeerde op lekkere diepte passes. Dit eerste deel was Hoogland op weg naar hun 1e goal. Natuurlijk probeerde Hees ook nog in de buurt van Daan te komen, gelukkig maakte Daan een paar mooie reddingen.
Hees hield de nul nog even vol, totdat in de 8e minuut Vincent een mooie pass gaf op Nick welke de bal weer op maat gaf aan Jarrel....1-0! Er werd door Hoogland heel leuk voetbal gespeeld, goed overspel en positiewerk van iedereen. Hoogland bleef de druk erop houden en liet regelmatig de ene naar de andere combinatie aan het publiek zien. Wederom een leuk samenspel voorin, Nick maakte een mooie pass op Jarrell. Jarrel passte de bal naar Vincent en jaaaaaahhhhh 2-0! Maar Hees wilde de achterstand beperken en begon met een offensief. Corner Hees en gelukkig een mooie redding van Daan. De verdedigers Rick/Bas en Robert deden hun taak goed. Ook Martijn liet zien waartoe hij in staat was en kopte dapper de uittrappen van de Keeper van Hees weg alsof het ballonen waren. Hoogland begon weer aan combinatievoetbal en kreeg een corner mee. Nadat de bal van Vincent naar Nick werd overgespeeld, bleef Nick kijken en tikte de bal naar Jarrel wie de 3-0 maakte!  Na de aftrap van Hees veroverde Hoogland snel de bal en werd de bal door Vincent diep gepasst op Nick. Nick liep precies goed, speelde de uitkomende keeper uit en schoot de bal in het net, 4-0! Hees was even een beetje aangeslagen en nadat de keeper van Hees de bal uittrapte werd deze door Robert opgevangen, pass Vincent die naar Nick speelde en Nick joeg de bal weer in het net, 5-0!! Knap werk van iedereen.

In de 2e helft (Jarrell wissel) begon Hoogland weer goed, alleen ging het overspelen even niet zo snel als in de 1e helft.  Hees probeerde de verdedigers Rick/Bas/Martijn uit te spelen, dit lukte niet altijd. Wanneer Hees dan uiteindelijk wel doorbrak bleek Daan zijn mannetje te staan. Wel was duidelijk dat we even scherp moesten blijven in deze fase. Toch kwam Hees tot een score en werd het 5-1, oja zo voelde dat!
 Hoogland begon een aanval via Nick. Nick hield het overzicht  en passte de bal aan Robert die de bal direkt hard en laag in het goal schoot 6-1! Hees gaf zich niet gewonnen en ging over op de aanval. Maar daar stond onze Bas welke even een kleine overtreding maakte op zo'n 20 meter van Daan zijn goal. Vrije trap Hees en met een geweldige poeier werd onze Daan gepasseerd, 6-2!! Hees voelde zich sterker en begon met aanvallen. Ze speelde onze verdedigers uit en onze uitkomende Daan werd ook uitgespeeld. Hees schoot op het goal maar Martijn liep goed mee terug en kon net een tegendoelpunt voorkomen, goed werk Martijn!! Hoogland wilde nog een keer graag scoren. Vincent gaf bal aan Nick welke de bal prachtig in het goal schoot, 7-2! Hoogland was in deze fase echt op zoek naar goals en ging prijsschieten. Het leek wel of we opeens geen verdediging meer nodig hadden..., iedereen was op de helft van Hees. Nadat Jarrel de bal weer had passte hij naar Nick welke de bal weer in het goal schoot, 8-2. Dit was ook de eindstand.
Jongens, jullie hebben met z'n allen een goede en leuke wedstrijd gespeeld. Martijn heeft onze geblesseerde verdediger Pepijn goed vervangen, bedankt.
Ik hoorde dat wij volgende week weer tegen Hees (uit) moeten voetballen......spannend. Hopelijk is Pepijn dan weer volledig hersteld van zijn knieblessure en is Mick goed uitgerust.