dinsdag 15 maart 2011

Wedstrijdverslag SO Soest E3 – VV Hoogland E3 – Zaterdag 5 maart 2011

Zaterdag 5 maart weer een mooie voetbal dag (dachten we). SO Soest zou ons de broodnodige punten moeten opleveren.

1e helft
SO Soest start met een aantal gevaarlijke acties. Het lijkt erop dat ze toch een beetje onderschat zijn. De jongens zijn (weer) een stuk groter en speler goed positie spel. We moeten nog even wakker worden. En dan uit het iets krijgt Pepijn de bal op zijn slof en die lepelt ‘m van 15 meter op de kruising, via de keeper en de paal weer het veld in.

Daarna gaat het spel even op en neer. Een aanval op links van SO Soest rolt dan toch zo de goal in. 1-0 in de 7e minuut. VV Hoogland in de aanval. Een mooie kapbeweging van Vincent en een schoot met rechts gaat net over. Een nieuwe aanval levert een vrije trap voor ons op omdat Vincent “eraf” wordt gelopen. Een mooie kans om de aansluiting te krijgen. Een vrije trap van Vincent a la Theo Janssen gaat helaas net naast. Direct een snelle uitbraak van SO Soest. Mick voorkomt net voor de doellijn, dat de bal daar overheen gaat. Een periode van gerommel  bij de goal van VV Hoogland volgt, maar gelukkig hebben we de rots in de branding Daan staan.

Een mooie aanval op rechts via Robert volgt. Jarrell loopt vanuit het midden mee en kan de bal van Robert in de voeten gespeeld. Die maakt de aanval mooi af in de 19e minuut. 1-1.

We krijgen de smaak te pakken. Een aanval via Nick levert een corner op, waarvan we er diverse hebben gekregen in deze fase van de wedstrijd. Helaas leveren ze allemaal niet op ondanks een poeier van Mick.

Door een ongelukkige actie van Daan aan onze kant, wat altijd een keertje kan gebeuren, en het handig gebruiken maken van SO Soest, staan we ineens met 2-1 achter in de 25e minuut op slag van rust.

2e helft
Het spel gaat over en weer en het is nog steeds een leuke en spannende pot. Echter het lijkt erop dat de beslissingen van de scheidsrechter niet in ons voordeel zijn. Desondanks moeten we onze koppie erbij houden en door voetbal laten zien dat we ze kunnen hebben.

Rick staat weer als een dijk te verdedigen en dit levert een goede interventie op. Robert krijgt de bal maar schiet de bal in de handen van de keeper. Een tegen aanval van SO Soest gaat net over. Een tegen aanval van ons volgt. Nick maakt een supermooie goal met rechts in de linkerhoek. 2-2. Alsof dit niet genoeg is, volgt meteen een tegen aanval van SO Soest. We worden er even uitgelopen en via een standaard aanval staan we met 3-2 achter in de 8e minuut.

Via Vincent gaan we weer op pad. Robert krijgt de bal en via de achterlijn wordt Vincent aangespeeld, die de bal mooi binnen tikt. 3-3 in de 9e minuut. Een nieuwe aanval van Nick wordt door de keeper gered. De corner gaat voorlangs.

Een corner van SO Soest wordt mooi weggewerkt door Daan. VV Hoogland speelt veel beter en nog een doelpunt zou verdiend zijn. Meteen volgt een tegenaanval van SO Soest. Via de kluts wordt het 4-3 voor SO Soest en meteen daarna 5-3. Daarna wordt Pepijn de wedstrijd uitgeschopt, die op het moment van het schrijven van dit verslag nog steeds klachten heeft aan zijn knie.

In de 18e minuut wordt het 6-3 via een zeer mooie goal via een afstandsschot van SO Soest. Een corner van de VV Hoogland van Mick gaat maar net over. IN de 21e minuut wordt het ook nog eens 7-3. SO Soest loopt er zo doorheen en er wordt niet echt meer opgelet. In de 23e minuut wordt afgefloten.

Een wedstrijd wordt gelukkig in de 23e minuut afgefloten. Een wedstrijd om snel te vergeten.