Wedstrijdverslag : Hoogland E-3 tegen Eemnes E-1 op 12 februari 2011

zal het voetballen doorgaan?

Teletekst gekeken, we spelen op kunstgras dus vol gas naar de kantine!
Vandaag zijn Vincent en Pepijn er niet, maar Mike en Stan zijn zo sportief om ons te komen versterken!
Na een natte warming-up kan de wedstrijd beginnen!
Eemnes begon gelijk sterk aan de wedstrijd. Onze jongens werden onder druk gezet en kwamen niet vaak  aan aanvallen toe, soms via een counter.
Daan kreeg het zeer druk, en moest veel reddingen maken! In de 6e mninuut kwam er weer een aanval van Eemnes, die netjes uitgespeelt werd. Doelpunt... 0-1 voor Eemnes.
Nu was het Hoogland dat meer in de aanval ging! Een mooie pass van Stan naar Jarrell ging net naast. Hierna nam Mick een mooie vrije trap die maar nét over ging.
In de 15e minuut mocht Eemnes een corner nemen die er zomaar ineens in vloog. 0-2...
Hoogland E3 had geen geluk vandaag! Want enkele mooie aanvallen van Jarrell, Nick en Robert gingen net naast of over.
Eemnes kreeg een vrije trap en ook deze ging met veel geluk erin. Hierna was het snel rust.

Met z'n alle in de dugout. "Blijven bewegen mannen" was het advies van Thom en Frank, want het was toch best wel koud en nat!
De jongenst pakte het in het veld weer snel op, Eemnes werd goed onder druk gezet en er volgde een corner voor Hoogland.
Die werd geschoten door Robert, Mick passeerde zijn tegenstander met een mooie beweging, maar er kwam helaas weer geen doelpunt uit.
De verdediging met Bas, Rik en Mike hadden hun handen vol aan Eemnes, en zoals vaak in het voetbal als je aanvalt, heb je de kans dat de tegenstander met een counter scoort.
het werd 0-4 en later nog 0-5, maar de jongens gaven het niet op.
Na een mooie aanval via Mick naar Stan werd het 1-5. Toch mooi dat er gescoord werd! De scheidsrechter floot af, en iedereen wilde zo snel mogelijk onder een lekkere warme douche!
De uitslag was helaas een beetje geflatteerd (vraag maar aan je papa of mama wat dat is!), maar met wat meer geluk en minder pech kan het de volgende keer tegen Eemnes best een spannende wedstrijd worden.