dinsdag 22 maart 2011

Wedstrijd AmsvordeE1-Hoogland E3

Verslag van Bas/Lia:

Hoogland heeft verloren met 7-3. Het was een spannende wedstrijd. De eerste paar minuten was Hoogland veel beter dan Amsvorde. In de 8e minuut werd helaas door Amsvorde 1-0 gescoord. Er volgde in korte tijd nog 3 goals. Daarna hebben Rik en Bas er nog voor gezorgd dat de bal verdween voor de goal, zodat Daan ook even rust had.
5 minuten voor rust schoot Vincent een prachtige voorzet naar Jarell en scoorde 4-1, revanche!!!
Na de rust kwam Hoogland weer terug en speelde goed aanvallend. In de 8e minuut pakte Vincent de draad weer op en speelde elke tegenstander voorbij, helaas schoot hij de bal over. Jarell nam een prachtige corner, Vincent kopte richting het doel, ook helaas overgeschoten. Daarna in de 11e minuut had Hoogland ook een flinke dosis geluk. Amsvorde schoot een mooie afstandsschot op de lat, Hoogland ging door het oog van de naald. De 12e minuut kreeg Jarell een voorzet van Vincent en speelde de keeper mooi uit... 4-2. Daarna kwam Amsvorde weer richting het doel van Hoogland,. Rik blockte de bal prima en een doelrijpe kans van Amsvorde was keurig weggewerkt. In de 15e minuut scoorde Mick in de verre hoek en was de stand 4-3. Hoogland kwam sterk terug!!! Pepijn speelde, ondanks zijn blessure van vorige week na de rust ook mee. Pepijn heeft maar kort meegespeeld, hij had te veel pijn aan zijn knie en is op advies van Frank/Thom gewisseld. Robert had vandaag een andere rol, hij moest meer afzakken naar de verdediging. Hij past zich prima aan en vecht altijd om de bal te pakken te krijgen. Nick bleef alert om de bal op te vangen en te scoren, deze wedstrijd mocht dat helaas niet lukken. Hoogland was weer goed op dreef. Vincent gaf een mooie voorzet aan Mick, welke de bal doorgaf naar Jarell. Prima samengewerkt! Helaas werd deze samenwerking niet beloond.
In de 18e minuut werd het helaas 5-3, daarna verliep de wedstrijd heel vreemd. Doordat Bas de bal weg wilde schoppen en een aanvaller van Amsvorde ook gelijktijdig de bal weg wilde schoppen raakte Bas geblesseerd. Op advies van Frank/Thom floot de scheidsrechter af en liep naar Bas. Ondertussen speelde Amsvorde door en schoot de bal richting doel en scoorde. De scheidsrechter ontkent dat hij gefloten heeft en telt dit doelpunt wel mee, jammer van de “onpartijdige” functie van een scheidsrechter. Daarna was Hoogland het spoor kwijt, waar Amsvorde van profiteerde en scoorde 7-3. Hoogland heeft een matige wedstrijd gespeeld, maar moedig geaccepteerd.